Persoonlijke aandacht

Een familiebedrijf met de smaak van vroeger, de techniek van nu, op koers naar de toekomst.  Met persoonlijke aandacht voorzien wij onze klanten in al hun horecabehoeften.

 • Bedrijfskoffie

  Bedrijfskoffie

  Een schuimende latte machiato van exclusieve eigen bonenmelange of een snelle en voordelige instant koffie om wachten te voorkomen; voor iedere situatie bieden we een passende koffieservice. Wij leveren en onderhouden koffiemachines en vullen dagelijks koffie en benodigdheden aan.

 • Vending automaten

  Vending automaten

  Energiebesparend, alle betaalmogelijkheden, 24/7 telemetrie, moderne uitstraling, gevuld met A-merk producten, broodjes, fruit en gekoelde dranken; al onze geselecteerde automaten zijn een aanvulling in iedere kantine. Wij leveren, onderhouden en bevoorraden automaten en adviseren over het aanbod en aantrekkelijke indeling.

 • Watervoorziening

  Een glas water werkt verfrissend, houdt je scherp en is gezond. Iedereen weet dat. Door watervoorzieningen zoals waterleidingkoelers of waterflessen kan overal water voor handen zijn. Water op een plek waar niet gedronken mag worden? Neem een plastic cone beker! Wij leveren, onderhouden en vullen watervoorzieningen.

 • Bedrijfsfruit

  Bedrijfsfruit

  Fruit is een essentieel onderdeel van gezonde voeding. Met onze fruitservice dragen we bij aan een gezonde werkomgeving met bijbehorende positieve effecten op lichaam en geest van uw werknemers. Wij leveren vers fruit tot de fruitschalen van onze klanten.

 • Horecagroothandelartikelen

  Horeca groot handel artikelen

  Een vlekkeloze logistiek speelt een grote rol bij het uit handen nemen van de zorgen voor de dagelijkse genietmomentjes. Met diezelfde logistiek verzorgen we ook de levering van alle gewenste horeca artikelen, zoals schoonmaakmiddelen, vaatwastabletten, toiletpapier, servies en zelfs professionele keukenapparatuur.

 • Schoolcatering

  Schoolcatering

  De verantwoorde kantine begint bij het bewustzijn van wat, wanneer en hoeveel je eet. Wij beseffen hoe belangrijk het is om een gevarieerd en verantwoord aanbod samen te stellen zonder daarbij de behoefte van de leerling te vergeten. Wij denken mee met scholen om een gevarieerd en gezond aanbod te kunnen bieden.